torsdag 13 november 2014

Äntligen är boken här!

 
Hej!
 
Nu har jag väntat och väntat och nu har boken äntligen kommit.
Sanna Ehdin Anandalas bok "Nya självläkande människan".
Hennes första "Den självläkande människan" kom 1999.
Den är nästan sönderläst.
Nu ser jag fram mot den uppdaterade versionen.
Boken är min bibel!
 
 
Gamla och nya boken.
 

 
Här kan Du följa Sanna http://blogg.passagen.se/sannaehdin/ 
 
 
 
Om Sanna Ehdin Anandala:

Sanna Ehdin Anandala, fil. dr, immunolog och verksam som fri forskare, föreläsare och författare till tolv böcker som sålt i en miljon exemplar och böcker finns utgivna i tio länder.

Sanna Ehdin Anandala har en doktorsgrad från Lunds universitet (1988)* och gjorde därefter ett par års post-doc forskning i immunterapi och neuroimmunologi vid ett av USA´s främsta forskningsinstitut: Scripps Research Institute i La Jolla, södra Kalifornien (1989–92).

Sedan 1991 har hon ägnat sig åt självläkning och systemhälsa, vilket innebär att se till helheten och sambandet mellan kroppen, tankar, känslor, själen och hälsan. Sanna anlitas som expert och konsult i dessa områden och medverkar ofta i tidningar, tv och radio.

Sanna Ehdin Anandala anses vara "den främsta företrädaren för den nya hälsovågen" (SvD juli 04) och hennes hemsida har cirka 200 000 besökare varje månad. 2002 utsågs Sanna Ehdin till Sveriges populäraste föreläsare av tidskriften Veckans affärer. Hon har gett över 450 föreläsningar för över 100 000 människor om självläkning, kost, helhetshälsa och livsstilsändringar för företag, kommuner, landsting, föreningar och allmänheten.

Sedan Den självläkande människan kom ut 1999 har Sanna Ehdin intervjuats i över 250 artiklar i tidningar och månadsmagasin samt medverkat i mängder av TV- och radio-program. Sanna är också verksam som konstnär och ger utbildning i Art from your Heart™.

2009-2011 var Sanna Ehdin ledamot i styrelsen för det börsnoterade företaget Ellen AB som säljer probiotiska tamponger. Sedan 2003 är Sanna med i expertkommitén för ANH - Alliance for Natural Health i Europa, och hon har undervisat om självläkning vid bl a KAM-kursen vid Karolinska institutet, på Scripps Center for Integrative Medicine i Kalifornien och vid Center for Integrative Medicine at the University of Arizona.

Tidigare uppdrag inkluderar bland annat styrelsemedlem i det börsnoterade Functional food-företaget Biogaia AB 1999-2003 och skribent av hälsokrönikor och hälsoartiklar i Dagens Industri 1999-2003.
Hälsning Christina


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar