Hej!
Ett väldigt roligt Housewarming party har vi haft.
Här kommer några bilder och ett efterfrågat recept.
Uppdukat i garaget.
Bra med ett stort garage när man är många.
Det underlättar!!
Uppe i vänstra hörnet en fantastiskt god whisky-, chili- och jordnötstårta.
I högra hörnet, bara choklad och åter choklad, maffig!
Chevrépaj med potatis i, så god att jag aldrig hann smaka den.
Receptet finns nedan.
Efterfrågat!!
Den kan gärna dekoreras med rostade hasselnötter eller valnötskärnor.
Vi hade en nötallergiker här så det fick jag skippa denna gång.
Jättegod bulgur sallad med soltorkade tomater, riven citron, massor av bladpersilja, lite citronjuice.
En god olja är viktig.
Present!
En egen fågelholk.
Med våra monogram på.
Välkommen kära fåglar att flytta in.
Tack Birgitta och Åke.
En härlig kväll med goa vänner.
Chevrépaj med potatis.
Deg
150gr smör
3 1/2 dl vetemjöl
1 msk vatten
Fyllning
6 kokta potatisar
3 vitlöksklyftor
2 ägg
1 dl mjölk
100 gr chevré (eller mer)!
smör till stekning
salt och peppar
Topping
nötter honung
Gör pajdeg. Låt vila 20 minuter.
Grädda därefter i 200 gr i 10 minuter.
Skiva potatis och finhacka vitlöken, stek i smör .
Salta och peppra.
Fyll det förgräddade skalet med potatisen,
smula eller skär skivor av osten och lägg över.
Häll äggstanningen över.
I ugnen 15 - 20 minuter.
Dekorera.
NJUT/Lycka till!
3 1/2 dl vetemjöl
1 msk vatten
Fyllning
6 kokta potatisar
3 vitlöksklyftor
2 ägg
1 dl mjölk
100 gr chevré (eller mer)!
smör till stekning
salt och peppar
Topping
nötter honung
Gör pajdeg. Låt vila 20 minuter.
Grädda därefter i 200 gr i 10 minuter.
Skiva potatis och finhacka vitlöken, stek i smör .
Salta och peppra.
Fyll det förgräddade skalet med potatisen,
smula eller skär skivor av osten och lägg över.
Häll äggstanningen över.
I ugnen 15 - 20 minuter.
Dekorera.
NJUT/Lycka till!
Kram Christina
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar